Back to top

Pubmarket! breidt uit naar Nederland

Communicatiebureau Pubmarket! heeft een participatie genomen in het Nederlandse bureau Meijer-HWK Marketingcommunicatie dat voortaan verder gaat onder de naam "Pubmarket!". Meijer-HWK en Pubmarket! werken al meer dan 10 jaar succesvol samen op verschillende Benelux budgetten. De participatie van Pubmarket! in Meijer-HWK en de naamswijziging is een volgende logische stap in de intensivering van deze samenwerking. Hierdoor ontstaat een formule van twee bureaus met in totaal 65 professionals op het gebied van communicatie strategie en conceptontwikkeling, grafisch vormgevers, on- en offline campagne-experts en webdevelopers.

Jean-Pierre Breels, CEO Pubmarket! België: "Enkele maanden geleden besloot Karel Meijer, in 1979 oprichter en samen met Jeroen Kimmel eigenaar van Meijer-HWK, om een stap terug te zetten. Dit creëerde de ruimte en het ideale momentum om de jarenlange samenwerking tussen onze beide communicatiebureaus verder te structureren. Pubmarket! neemt een participatie en de beide bureaus gaan samen verder onder één gemeenschappelijke naam: Pubmarket!. Tijdens onze samenwerking ondervonden we dat de Belgische en Nederlandse consumenten geen identieke tweelingen zijn en telkens weer een eigen approach vereisen, zowel in taal als qua mediastrategie bijvoorbeeld. Maar samen met Jeroen Kimmel geloof ik wel in een omnichannel oplossing voor de marketingvraagstukken van vandaag."

Jeroen Kimmel, Directeur Pubmarket! Nederland: "Het beste resultaat voor onze klanten bereiken we door de combinatie van 40 jaar ervaring, een pragmatische aanpak, het in huis hebben van de verschillende expertises en het toepassen van de technologie van nu. Wat voor ons verandert is de naam, wat blijft voor onze klanten is het vertrouwde team en wat wordt toegevoegd is extra kennis en expertise."

Pubmarket! werkt voortaan vanuit haar kantoren in Hasselt, Brussel en Amsterdam. 

De Nederlandse website kan je bekijken op www.pubmarket.nl.

 

Wil je als eerste alle nieuwtjes over Pubmarket! weten?

Goed idee. Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief uit. Schrijf je hier in!

Lees ook volgende artikels

De upgrade van Google Analytics naar Google Analytics 4 wordt door velen gezien als de belangrijkste upgrade ooit. Ontdek hier wat deze upgrade juist inhoudt.

Pubmarket!-neemt-digital-agency-Dokter-Klik-over.png

Pubmarket! heeft de activiteiten overgenomen van het digitale bureau Dokter Klik uit Amsterdam. De activiteiten worden geïntegreerd in Pubmarket! Nederland.

Hoera, Pubmarket! heeft er een zusje bij. Different View van Mario Bakker uit Almere gaat vanaf nu verder als Pubmarket! Wat verandert is de naam, wat blijft is het vertrouwde creatieve team.