Back to top

Pubmarket! goes to Almere

Hoera, Pubmarket! heeft er een zusje bij. Different View van Mario Bakker uit Almere gaat vanaf nu verder als Pubmarket! Wat verandert is de naam, wat blijft is het vertrouwde creatieve team en een vestiging in Almere. Wat erbij komt is veel extra in-house expertise op het gebied van o.a. strategie, technologie, online marketing en content marketing.

Om te ontdekken of Jeroen Kimmel van Pubmarket! Nederland en Mario er ook samen iets van konden bakken, gingen Mario en Jeroen maar eens iets smakelijks creëren in de ‘bekende’ creatieve keuken. Beide chefs gingen aan de slag, beleefden veel lol en konden steunen op elkaars vakkundigheid. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en smaakt zeker naar meer.

Wil je in Flevoland (of daar buiten) samenwerken, samen groeien? Neem contact op met Mario Bakker, 036 – 534 11 60.

Wil je als eerste alle nieuwtjes over Pubmarket! weten?

Goed idee. Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief uit. Schrijf je hier in!

Lees ook volgende artikels

De upgrade van Google Analytics naar Google Analytics 4 wordt door velen gezien als de belangrijkste upgrade ooit. Ontdek hier wat deze upgrade juist inhoudt.

Pubmarket!-neemt-digital-agency-Dokter-Klik-over.png

Pubmarket! heeft de activiteiten overgenomen van het digitale bureau Dokter Klik uit Amsterdam. De activiteiten worden geïntegreerd in Pubmarket! Nederland.