Back to top

Pubmarket! neemt digital agency Dokter Klik over

Omnichannel communicatiebureau Pubmarket! heeft de activiteiten overgenomen van het digitale bureau Dokter Klik uit Amsterdam. De activiteiten worden geïntegreerd in Pubmarket! Nederland.

Pubmarket! en Dokter Klik werkte al langere tijd samen aan verschillende digitale campagnes. Met de overname versterkt Pubmarket! haar expertise op het gebied van digital marketing. Michel Toutenhoofd, managing director van Dokter Klik, zal de digitale ambities van Pubmarket! verder vormgeven.

Jeroen Kimmel, CEO Pubmarket! Nederland: “De overname past in onze groeistrategie om met verschillende ‘inhouse’ specialismen nationale en internationale opdrachtgevers een brede dienstverlening aan te bieden. Met meerdere expertises in eigen huis kunnen we klanten beter helpen bij het realiseren van hun doelstellingen”.

Pubmarket! telt, verdeeld over vestigingen in Amstelveen, Hasselt (B) en Brussel (B), ruim 70 experts op het gebied van strategie, content marketing, merkactivatie, interne communicatie en digital marketing. Het bureau is o.a. actief voor opdrachtgevers in B2B foodservice, Leisure, Automotive, Vastgoed en Retail.

Wil je als eerste alle nieuwtjes over Pubmarket! weten?

Goed idee. Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief uit. Schrijf je hier in!

Lees ook volgende artikels

De upgrade van Google Analytics naar Google Analytics 4 wordt door velen gezien als de belangrijkste upgrade ooit. Ontdek hier wat deze upgrade juist inhoudt.

Hoera, Pubmarket! heeft er een zusje bij. Different View van Mario Bakker uit Almere gaat vanaf nu verder als Pubmarket! Wat verandert is de naam, wat blijft is het vertrouwde creatieve team.