Content marketeer

Bij Pubmarket! helpen we onze klanten excelleren in een snel veranderende digitale wereld. We ondersteunen in de zoektocht naar vernieuwing, innovatie en transformatie op weg naar de beste klantbeleving. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland en België met 60-inhouse denkers en doeners voor tal van interessante opdrachtgevers in b2b en b2c. We brengen strategie, creativiteit, technologie en data samen met één doel voor ogen: aantoonbaar resultaat. Wij groeien en zijn daarom voor onze locatie in Amstelveen op zoek naar een content marketeer.

Bij Pubmarket! helpen we onze klanten excelleren in een snel veranderende digitale wereld. We ondersteunen in de zoektocht naar vernieuwing, innovatie en transformatie op weg naar de beste klantbeleving. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland en België met 60-inhouse denkers en doeners voor tal van interessante opdrachtgevers in b2b en b2c. We brengen strategie, creativiteit, technologie en data samen met één doel voor ogen: aantoonbaar resultaat.

Wij groeien en zijn daarom voor onze locatie in Amstelveen op zoek naar:

Content marketeer

Jouw rol bij Pubmarket!

Als content marketeer weet je met de door jou gemaakte content verschillende doelgroepen te bereiken voor onze klanten. Je maakt en bewaakt de content kalender met passende inhoud afgestemd op de doelgroep. Dat doe je met ondersteuning van interne creatieven en marketeers. Van aantrekkelijke socialmedia posts en whitepapers tot inhoudelijke blogs en nieuwsbrieven. Je ideeën worden gevoed door het analyseren van data vanuit de content met als doel: elke dag beter.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker en hebt enige ervaring als content markteer of soortgelijke functie en toe aan de volgende stap in je carrière. Je bent gek op verhalen en je hebt een sterk gevoel van tekst. Je beschikt over een brede digital marketingkennis (SEO, SEA, Social media, Analytics, Content Management) en je wordt enthousiast van veel afwisseling. Bovendien heb je een goed gevoel voor humor. Klantgericht, Hands-on, punctueel en creatief passen perfect bij jou.

Wat kun je verwachten?

Bij Pubmarket! werk je middenin de dynamische wereld van omnichannel communicatie en werkt voor aansprekende klanten in uiteenlopende branches. Je wordt onderdeel van een dynamisch team van 60 experts verdeeld over onze vestigingen in België en Nederland. We geven je de mogelijkheid om te werken aan persoonlijke groei door training en events, bijvoorbeeld door een van onze pizza-sessies. Kortom, een innovatieve werkomgeving met ruimte voor je eigen ideeën en waar je constant leert en wordt uitgedaagd.

Ben je enthousiast en sta je in de startblokken om aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie, samen met je cv, naar jobs@pubmarket.nl.