Digital campaign manager

Bij Pubmarket! helpen we onze klanten excelleren in een snel veranderende digitale wereld. We ondersteunen in de zoektocht naar vernieuwing, innovatie en transformatie op weg naar de beste klantbeleving. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland en België met 60-inhouse denkers en doeners voor tal van opdrachtgevers in b2b en b2c. We brengen strategie, creativiteit, technologie en data samen met één doel voor ogen: aantoonbaar resultaat. Wij groeien en zijn daarom voor onze locatie in Amstelveen op zoek naar een digital campaign manager.

Bij Pubmarket! helpen we onze klanten excelleren in een snel veranderende digitale wereld. We ondersteunen in de zoektocht naar vernieuwing, innovatie en transformatie op weg naar de beste klantbeleving. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland en België met 60-inhouse denkers en doeners voor tal van opdrachtgevers in b2b en b2c. We brengen strategie, creativiteit, technologie en data samen met één doel voor ogen: aantoonbaar resultaat.

Wij groeien en zijn daarom voor onze locatie in Amstelveen op zoek naar:

Digital campaign manager

Jouw rol bij Pubmarket!

Als digital campaign manager heb je de regie over verschillende online marketing campagnes. Je vertaalt doelstellingen van onze klanten in heldere marketing KPI’s. Je zet zelfstandig campagnes op, werkt samen met interne creatieven, developers en andere specialisten aan succesvolle campagnes. Je houdt onze opdrachtgevers op de hoogte over de bereikte resultaten met heldere rapportages en werkt continu aan optimalisatie. Daarnaast houd je grip op planningen, timings en budgetten.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring als digital campaign manager, digital marketeer of soortgelijke functie en toe aan de volgende stap in je carrière. Je beschikt over een brede digital marketingkennis (SEO, SEA, Social media, Analytics, E-Mail marketing, Content Management). Bovendien heb je een goed gevoel voor data(analyse). Klantgericht, Hands-on, punctueel en creatief passen perfect bij jou.

Wat kun je verwachten

Bij Pubmarket! werk je middenin de dynamische wereld van omnichannel communicatie en werkt voor aansprekende klanten. Je wordt onderdeel van een dynamisch team van 60 experts verdeeld over onze vestigingen in België en Nederland. We geven je de mogelijkheid om te werken aan persoonlijke groei door training en events, bijvoorbeeld door een van onze pizza-sessies. Kortom, een innovatieve werkomgeving met ruimte voor je eigen ideeën en waar je constant leert en wordt uitgedaagd.

Ben je enthousiast en sta je in de startblokken om aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie, samen met je cv, naar jobs@pubmarket.nl