“We zijn strategisch creatief en houden van de combinatie van denken, maar ook doen!”

Ons beter leren kennen?

Veel ondernemingen schieten meteen in de uitvoering als ze aan marketing of communicatie denken. Op het einde van de rit is er vaak veel geld uitgeven zonder rendement. Op zich is dit niet zo gek, want wat er ontbreekt is een duidelijke strategie. Want hoe ga je zonder strategisch plan bepalen wie je gaat aanspreken, op welke manier je dat gaat doen en welke doelstellingen daar tegenover staan? Vandaar dat communicatiebureau Pubmarket! een strategisch traject integreert bij haar klanten. Eerst strategie en een communicatieplan, vervolgens het creëren van de branding en on- en offline touchpoints tot slot het activeren, rapporteren en optimaliseren.

Communicatiebureau Pubmarket! is bovendien erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille, waardoor KMO’s voor hun strategische trajecten bij Pubmarket! kunnen genieten van interessante subsidiemogelijkheden.

Back to top

Services

Folders blijven een belangrijk ingrediënt in de marketingmix. Ze bieden een handig overzicht van het assortiment en de promoties. 

Meer over Retail communication

Foodcommunicatie is een vak apart. Het vereist niet alleen een passie voor communicatie maar ook een liefde voor food.

Meer over Food communication

Consumenten geven steeds meer geld uit aan vrijetijdsbesteding. Het aanbod aan mogelijkheden groeit en de concurrentie is fors.

Meer over Travel & Leisure marketing

Interne communicatie is hét bindmiddel van een succesvol bedrijf: informeren, verbeteren, binden en betrekken.

Meer over Internal communication

Brand activation is meer dan alleen een trendy stopwoord. Het is een manier om je merk nieuw leven in te blazen.

Meer over Brand activation

Een ‘écht’ event blijft persoon-lijker. Het is een unieke kans om een brand, product of service aan de man te brengen ... letterlijk.

Meer over Event communication

Pubmarket! wint twee Awards!

Met de campagne ‘Diamonds with a story’ voor diamantproducent Rio Tinto Diamonds en het UniKIT-programma van Unilever Food Solutions behaalde Pubmarket! twee topawards!

End-to-end digital solutions that work

Markedeer is een onderdeel van Pubmarket! Digitale oplossingen die (écht) werken! We denken oplossings- en resultaatgericht.
Markedeer

Pubmarket!, Google gecertificeerd!

Online expertise vraagt om erkende certificaten van Google Ads en Google Analytics. En … die hebben wij uiteraard ook in ons bezit.

SharpSpring certificaat op zak

Ook marketing automation is één van onze specialiteiten. Logisch dus dat we ook een SharpSpring certificering wisten te bemachtigen.