Back to top

“De kunst is om een persoonlijk PR-verhaal te schrijven.”

Samen mooi werk maken?

Terwijl we steeds vaker digitaal denken en doen, blijft een ‘écht’ event persoonlijker. Het is een unieke kans om een brand, product of service aan de man te brengen… letterlijk.  ‘Experience marketing’ gaat verder dan enkel leads genereren en informatie verspreiden. Het gaat om sociaal contact waarbij je een diepgaande, emotionele relatie opbouwt met klanten. Pubmarket! adviseert en ondersteunt zijn klanten doorheen het volledige PR- en eventtraject. Met een sterke PR-strategie, creatieve events en doeltreffende communicatie. De kunst is natuurlijk om een persoonlijk en langdurig PR-verhaal te schrijven.

Lees ook volgende artikels

Pubmarket!-neemt-digital-agency-Dokter-Klik-over.png

Pubmarket! heeft de activiteiten overgenomen van het digitale bureau Dokter Klik uit Amsterdam. De activiteiten worden geïntegreerd in Pubmarket! Nederland.

Hoera, Pubmarket! heeft er een zusje bij. Different View van Mario Bakker uit Almere gaat vanaf nu verder als Pubmarket! Wat verandert is de naam, wat blijft is het vertrouwde creatieve team.

Blogartikel communicatiebureau Pubmarket! breidt uit naar Nederland.

Communicatiebureau Pubmarket! heeft een participatie genomen in het Nederlandse bureau Meijer-HWK Marketingcommunicatie dat voortaan verder gaat onder de naam "Pubmarket!".