Back to top

“Wij staan klaar om uw foodcommunicatie onder handen te nemen.”

Samen mooi werk maken?

Foodcommunicatie is een vak apart. Het vereist niet alleen een passie voor communicatie maar ook een liefde voor food. Bij Pubmarket! hebben wij een team van gepassioneerde foodcommunicatie specialisten en vormgevers met jaren ervaring in huis. Zij staan klaar om (di)verse activatieconcepten en strategieën te bekokstoven. Over alle kanalen heen en met een oog voor detail, vormgeving en content. Alles wat je nodig hebt om chefs én klanten te inspireren en te doen watertanden. Allemaal in lijn met de nieuwste trends.

Lees ook volgende artikels

Pubmarket!-neemt-digital-agency-Dokter-Klik-over.png

Pubmarket! heeft de activiteiten overgenomen van het digitale bureau Dokter Klik uit Amsterdam. De activiteiten worden geïntegreerd in Pubmarket! Nederland.

Hoera, Pubmarket! heeft er een zusje bij. Different View van Mario Bakker uit Almere gaat vanaf nu verder als Pubmarket! Wat verandert is de naam, wat blijft is het vertrouwde creatieve team.

Blogartikel communicatiebureau Pubmarket! breidt uit naar Nederland.

Communicatiebureau Pubmarket! heeft een participatie genomen in het Nederlandse bureau Meijer-HWK Marketingcommunicatie dat voortaan verder gaat onder de naam "Pubmarket!".