Back to top

“Interne communicatie is het bindmiddel van een succesvol bedrijf.”

Samen mooi werk maken?

Interne communicatie is belangrijker dan ooit. Het is het bindmiddel van een succesvol bedrijf: een goede interne communicatie helpt om een bedrijf te informeren, verbeteren, binden en betrekken. Pubmarket! werkt nauw samen met de communicatie- en HR-verantwoordelijken van klanten om communicatiedoelstellingen om te zetten in doeltreffende creatieve concepten. Wij werken ook de tools uit tot in de puntjes. Of het nu offline of online is, Pubmarket! zorgt voor de ideale interne communicatiecocktail.

Lees ook volgende artikels

Pubmarket!-neemt-digital-agency-Dokter-Klik-over.png

Pubmarket! heeft de activiteiten overgenomen van het digitale bureau Dokter Klik uit Amsterdam. De activiteiten worden geïntegreerd in Pubmarket! Nederland.

Hoera, Pubmarket! heeft er een zusje bij. Different View van Mario Bakker uit Almere gaat vanaf nu verder als Pubmarket! Wat verandert is de naam, wat blijft is het vertrouwde creatieve team.

Blogartikel communicatiebureau Pubmarket! breidt uit naar Nederland.

Communicatiebureau Pubmarket! heeft een participatie genomen in het Nederlandse bureau Meijer-HWK Marketingcommunicatie dat voortaan verder gaat onder de naam "Pubmarket!".