Happy to meet you

Pubmarket! biedt een boeiende omgeving om je talenten te ontplooien. Om onze groei verder vorm te geven zijn wij steeds op zoek naar strategisch, digitaal en creatief talent. Ook al staat jouw specialisme momenteel niet bij de openstaande vacatures, aarzel niet en stuur vandaag je spontane sollicitatie door.

Pubmarket! zoekt:

Projectmanager

Als projectmanager is geen dag hetzelfde en help je klanten vlekkeloos door (complexe) marketingcommunicatie projecten heen. Je speelt de centrale rol tussen klant, creatieve- en digital marketingcollega’s én onze partners. Je begeleidt het project van A tot Z, denkt mee met de klant en houdt alles, inclusief budget, in de gaten tot het de (digitale) deur verlaat. Van branding tot content en van socials tot activatiecampagnes.

Pubmarket! zoekt:

Digital campaign manager

Bij Pubmarket! helpen we onze klanten excelleren in een snel veranderende digitale wereld. We ondersteunen in de zoektocht naar vernieuwing, innovatie en transformatie op weg naar de beste klantbeleving. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland en België met 60-inhouse denkers en doeners voor tal van opdrachtgevers in b2b en b2c. We brengen strategie, creativiteit, technologie en data samen met één doel voor ogen: aantoonbaar resultaat.
Wij groeien en zijn daarom voor onze locatie in Amstelveen op zoek naar een digital campaign manager.

Pubmarket! zoekt:

Content marketeer

Bij Pubmarket! helpen we onze klanten excelleren in een snel veranderende digitale wereld. We ondersteunen in de zoektocht naar vernieuwing, innovatie en transformatie op weg naar de beste klantbeleving. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Nederland en België met 60-inhouse denkers en doeners voor tal van interessante opdrachtgevers in b2b en b2c. We brengen strategie, creativiteit, technologie en data samen met één doel voor ogen: aantoonbaar resultaat.
Wij groeien en zijn daarom voor onze locatie in Amstelveen op zoek naar een content marketeer.