Een nieuwe communicatie-approach voor Boels Survey & Laser

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur van kostbare precisie- en laserapparatuur voor professionele maatvoerders en landmeters behoren zij tot de top.

Boels Survey & Laser een meerwaarde!

Bij de landmeters en aannemers is er echter nog behoorlijk wat aandacht nodig, om deze professionele instrumenten op korte of lange termijn te verhuren. Boels Rental gaf Pubmarket! daarom de opdracht om een nieuwe communicatie-aanpak voor Boels Survey & Laser te ontwikkelen, die de doelgroep moet overtuigen van de meerwaarde van deze service.

Het vertrekpunt van Pubmarket! was een doorvertaling van de 360° service waarbij de klant centraal staat in een onderscheidend stijlelement. Met een hexagon konden de 6 disciplines binnen Survey & Laser duidelijk naar voor gebracht worden. Zo sluiten de kernboodschap en de beeldtaal naadloos op elkaar aan. 

Campagnebeeld Survey & Laser

Dit resulteerde in een spraakmakende video en presentatie waarbij we de doelgroep kennis laten maken met de diensten, producten en het bedrijf.